DSC08337_edited.jpg
UPSIDE_1119-09.png

Wij zijn Upside en wij maken plantaardige worsten voor in de wildernis. We geloven dat deze wereld een gezonder, plantaardig en biologisch voedsel systeem nodig heeft. Upside is gestart door drie mannen, Gertjan, Dirk en Erik. Drie mannen die graag samen bij het kampvuur eten roosteren en een biertje drinken. Drie mannen die naar buiten willen, de wildernis in, door het bos lopen, bergen beklimmen en een kampvuur maken. We willen dat kunnen blijven doen. Alledrie geloven we dat plantaardig voedsel daarbij helpt. Goed eten met minimale impact op de planeet. Daarom maken we de beste plantaardige worsten om de wildernis te behouden. Upside Plantbased is gemaakt voor, door en in de wildernis.

Voor de wildernis

Upside Plantbased draagt graag, samen met jou, haar boompje bij! Daarom geeft Upside Plantbased 10% van haar omzet terug aan de wildernis. 

Door de wildernis

Een betere wereld begint bij het productieproces van de plantaardige worstjes. Om hiermee impact te minimaliseren op onze ruwe wildernis streeft Upside Plantbased naar een groene productie en een korte keten.

De ingrediënten zijn geheel plantaardig en biologisch en zijn afkomstig van Europese bodem (Duitsland). Ook de productie wordt op Europese grond uitgevoerd. Je ziet de ingrediënten groeien, vanuit de fabriek waar de worstjes geproduceerd worden. De twee hoofdingrediënten zijn Seitan en Lupine, verder heeft elke variant haar eigen touch. Benieuwd naar de verschillende varianten? Bekijk onze productpagina.

Upside Plantbased zet graag, samen met jou lekkere gerechten op tafel. Deze delen we dan ook graag op onze receptenpagina.

In de wildernis

De ruige, maar positieve kant van het leven in de wildernis. Daar staat Upside Plantbased voor. Leven op en met de ruige planeet. Buiten samen genieten van gezond, comfort food en de wereld hiermee een klein stukje beter maken.

Plantaardige, biologische worstjes van Europese

bodem. Gemaakt voor, door en in de wildernis.

 
UPSIDE_1119-08.png